dimarts, 18 de juny del 2019

Carme Miquel, Sempre amb nosaltres

Carme Miquel, Sempre amb nosaltres 

 Parlar de Carme Miquel (la Nucia, 1945 – 2019) és parlar de cultura, educació i llengua. Ha escrit una trentena de llibres, fou una de les impulsores de l’ensenyament en valencià fa més de 50 anys, sota els principis de la renovació pedagògica Freinet. Carme ha sigut una d’aquestes mestres que ensenyen des del cor i ho ha fet amb il·lusió, convicció  i dedicació durant 40 anys. L’essència que perviu en Carme ha sigut la generositat de compartir amb tothom allò que la dota d’identitat: l’estima pel valencià.  (Escola Valenciana, 2019)

La Fundació Càtedra Enric Soler i Godes treballa any rere any per mantenir la memòria dels mestres freinetistes de les nostres terres a través de publicacions, i tot això s'aconsegueix gràcies a la dedicació i estima per la cultura, la llengua i l'educació de mestres i investigadores com Carme Miquel.

Les persones que vulguen donar l’últim adéu a Carme Miquel ho podran fer el dimecres 19 de juny a partir de les 9 hores al Tanatori Municipal de València. El sepeli tindrà lloc demà a les 19 hores en el Cementeri Municipal de València

Carme, moltes gràcies companya. Que la terra et siga lleu.